Servis

pocetna-servis 2

LAPTOP & DESKTOP SERVIS

Brza i kvalitetna popravka i održavanje vašeg računara. Pri svakom servisu vršimo kompletnu dijgnostiku vašeg uredjaja. Pored servisa, vršimo prodaju i popravku delova i komponenti za računare kao i dodatne opreme. U našem servisu je moguća i nadogradnja postojećeg računarskog sklopa uz pristupačne cene. Takodje, za sve naše klijente omogućavamo online podršku i pomoć. 

printer-pocetna

PRINTER SERVIS

Kvalitetna usluga servisa i održavanja štampača, reciklaža potrošnog materijala za štampu – toner kaseta i kertridza. Vršimo popravku laserskih i ink jet štampača, reparaciju imidžing i fuser jedinica kao i čišćenje glave kod ink jet printera. Pravnim licima omogućavamo redovne preglede i preventivno održavanje uredjaja za štampu uz profesionalnu podršku i pristupačne cene. 

pocetna-tablet

TABLET SERVIS

Popravka tablet uredjaja po najpovoljnijim cenama. Otklanjamo softverske i hardverske kvarove na vašem uredjaju uz brzu dijagnostiku. Vršimo zamenu LCD panela, touch sreen-a, konektore punjenja, tastera, mikrofona, SIM i memorijskih čitača… posedujemo veliki izbor kvalitetnih servisnih delova.

posetite nas2